Geen enkele technische uitdaging gaan wij uit de weg

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een expertise opgebouwd in het ontwerpen en de productie van de meest uiteenlopende apparaten.
Elk project start met een verkennend gesprek met onze klanten: welk probleem heeft onze klant? Hoe kunnen wij dit probleem voor onze klant oplossen? Wij stellen kritische vragen en creëren op die manier meerwaarde voor onze klanten en onze producten.

Daarna gaan wij ontwerpen en houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de eisen van de klant en natuurlijk ook de technische mogelijkheden.
Onze ingenieurs staan dicht bij onze productiemensen wat zorgt voor een snelle interactie en hoge deskundigheid. Bovendien denkt iedereen binnen onze organisatie mee over hoe we het morgen nog beter kunnen doen.

De specialist in het ontwerp, constructie en conservering van diverse apparaten in staal en roestvast staal, op maat van de klant.

Visie

///// Wij zijn toonaangevend in het domein van plaatbewerking en lassen.

///// Wij zijn een flexibele KMO waardoor we goed kunnen inspelen op de vragen van de klanten en we een maximale kwaliteit nastreven.

Missie & strategie

///// We stellen ons elke dag kritisch op en zoeken constant naar hoe we het morgen beter kunnen doen.

///// Constante inzet van het volledig team is nodig om een kwalitatief hoogstaand product af te leveren binnen de gestelde termijn.

///// Verder werken aan de uitbouw en ontwikkeling van het bedrijf over de generaties heen.

///// Oplossingen voorstellen aan onze klanten, professioneel ontwerpen en vakkundig construeren.

Tijdslijn

 • 2018

  Het stralen en schilderen gebeurt voortaan binnenshuis. Een nieuwe hal wordt opgetrokken voor de plaatsing van een gloednieuwe straalcabine van 16 meter.

 • 2012

  Wij blijven ons verder specialiseren in complexe realisaties voor verschillende industrieën. De mogelijkheden in manipulatie van zware gewichten en het bouwen van steeds grotere afmetingen zet zich voort.

 • 2008
  2008

  Toenemende engineering en administratieve organisatie-activiteiten leiden tot de oprichting van een nieuw kantoorgebouw.

 • 2000
  -
  2005

  Onze productie afdelingen worden verder gedigitaliseerd. Nieuwe technologieën in plaatbewerking en verregaande automatisering in het lassen, drijven de productie de hoogte in.
  2D alsook 3D CAD-CAM software wordt geïntroduceerd en toegepast voor de bouw van de meest geavanceerde constructies.

 • 1999
  1999

  De komst van 2 zonen in het bedrijf ( Christophe & Vincent ), betekent ook de start van een compleet gescheiden inox afdeling met bijhorende beitshal voor de verwerking van alle roestvaststaalsoorten. De totale bebouwde oppervlakte bedraagt nu 6500 M².

 • 1978
  -
  1995

  Gevoelige uitbreiding van de fabriekswerkplaatsen en stelselmatige diversificatie naar meer industriële tank- en apparatenbouw. Met succes worden met nieuwe materialen en legeringen geëxperimenteerd. Verschoore Constructie krijgt stilaan zijn plaats in de markt.

 • 1967

  De grote vraag naar opslagtanks voor zowel de particuliere als industriële markt, zorgt voor een gestadige groei van het bedrijf.

 • 1962
  1967

  De opkomst van stookolie als brandstof voor verwarming, en de nood voor opslag hiervan, leidt tot de bouw van een productiewerkplaats voor de bouw van opslagtanks op de huidige locatie. Meteen de start van de tweede generatie met Jean Pierre Verschoore als enige zaakvoerder.

 • 1935
  1962

  Maurits Verschoore start met de reparatie van stoomketels in de bloeiende vlasnijverheid in de Leiestreek. Het bedrijf kent zijn start in het centrum van Ingelmunster.